Het laatste Nieuws
Home / foto's / Verlichting parkeerplaats aangepast.

Verlichting parkeerplaats aangepast.

17-09-2017.  Donderdag 14 september is de verlichting op de parkeerplaats aangepast.  Veel was er niet voor nodig, alleen het wisselen van de lampen bleek voldoende.  Aangezien deze hun levensduur erop hadden zitten, konden we 2 vliegen in één klap slaan.  De nieuwe lampen zijn in kleur veel witter dan de oude (zie foto), waardoor het zicht flink verbeterd. Hiermee hopen we de veiligheid weer een stukje te hebben verbeterd.

Hieronder de oude kleur.

Over IJsclub Vroomshoop

Check Also

Kantine IJsclub Vroomshoop tijdelijk gesloten i.v.m. coronamaatregelen

Vanaf vandaag, 28 september is de kantine van de IJsclub gesloten. De regering verplicht sportverenigingen …

%d bloggers liken dit: