Het laatste Nieuws

IJsbaan klaar voor de winter

  

12-11-2017.
Dit jaar zijn de lichtmasten rondom de ijsbaan vervangen, het terrein ontdaan van eventueel zwerfvuil en het gras weer gemaaid. Op moment van schrijven is de ijsbaan aan het vollopen met water.
Kortom: IJsbaan Vroomshoop is klaar voor de winter 2017/2018. Nu vooral hopen op een ijzige winter om voorgaande jaren een beetje te compenseren. Dat moet ook wel, want om de ijsbaan in stand te houden is wel geld nodig. Geld dat de afgelopen jaren maar mondjesmaat binnenkwam.

Aangezien we flink moesten investeren en dit ook moeten blijven doen, willen we alle seizoenskaarthouders voor dit jaar ook weer danken voor hun steun aan onze vereniging, en verder iedereen oproepen een kaart aan te schaffen op een van onze verkoopdagen. De koffie staat voor u klaar. U kunt dan zo voordelig mogelijk, zo vaak u wilt komen genieten van de ijspret en u helpt mee om de ijsbaan voor Vroomshoop te behouden. Mogen we u als seizoenskaarthouder verwelkomen? Zodra de data van deze dagen bekend zijn, zijn ze op deze website, en op Facebook te vinden.

 

Over IJsclub Vroomshoop

Check Also

IJsclub winterklaar. 14 december voorverkoop kaarten

Na een aantal weken van voorbereiding, is de ijsclub wederom klaar voor de winter. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.