Het laatste Nieuws

Komende week serieuze kansen (Update)

21-02-2018. Stiekem hadden we de hoop al een beetje opgegeven na de koudere dagen van 2 weken geleden. Het kwam niet echt van de grond, en het bleef bij een schamele 4 cm ijs. Deze paar centimeter ligt er gedeeltelijk nog steeds en ineens kwam er een konijn uit de spreekwoordelijke hoed. Droge lucht, (noord)oostenwind en diepvriestemperaturen voor na het weekend. Een prachtcadeau zo op het eind van februari. Natuurlijk praten we over het weer en moet het nog wel allemaal uitkomen, maar het lijkt al erg positief. Dit was dan ook aanleiding voor de bestuursleden van de ijsclub om gisteravond even bij elkaar te komen en een kort overleg te houden. In de nachten vriest het nu ook, dus de ijsmeesters zijn aan het bedenken hoe dit benut kan worden om er zoveel mogelijk van te profiteren. Hierbij valt te denken aan het opbrengen van water op het bestaande ijs om het gladder te krijgen, en dikte te kweken. Ook zijn er enkele reparaties nodig omdat de jeugd helaas toch weer dikke takken in de baan moest gooien. Deze zijn er inmiddels weer uitgehaald, maar uiteraard met flinke ijsschade tot gevolg. (zie foto’s) We hopen van ganse harte dat dit niet meer gebeurd.

Uiteraard zijn de laatste ontwikkelingen op deze website te vinden, en word zo nodig dagelijks of zelfs vaker voorzien van een update.
Blijf ons volgen de komende dagen, en misschien tot snel op de ijsbaan!

  

Over IJsclub Vroomshoop

Check Also

Oproep aan inwoners van Vroomshoop e.o

31-01-2020 Het water van onze ijsbaan in het zandstuvebos is inmiddels op hoogte. Vanaf volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.