Het laatste Nieuws

We boeken vooruitgang.

De koude nacht en daaropvolgende koude ijsdag heeft het ijs goed gedaan. Het groeit nu beter dan voorgaande dagen. Toch zijn er nog flinke verschillen in dikte. Zo meten we op plaatsen die in de schaduw gelegen hebben maar liefst 11 cm. De plekken die de zon te verduren hebben gehad, meten we maar 4 cm, soms zelfs minder. Vanavond hebben we er water opgebracht om te proberen meer dikte te krijgen. Wie weet lukt het zo tegen het weekend alsnog om een paar baantjes te trekken. Wellicht dan met wat afgezette stukjes, maar zeker de moeite waard. We doen onze uiterste best. Morgen gaan we weer meten om de vooruitgang te bekijken. Het blijft dus even spannend. De wedstrijd is zeker nog niet gelopen, dus morgen weer een update.

Over IJsclub Vroomshoop

Check Also

Oproep aan inwoners van Vroomshoop e.o

31-01-2020 Het water van onze ijsbaan in het zandstuvebos is inmiddels op hoogte. Vanaf volgend …

Één reactie

  1. Hallo, is er al meer nieuws of de baan nog open kan gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.