Het laatste Nieuws

Helaas, we hebben het niet gered.

Vandaag opnieuw gemeten De dikte is op de dunste plek tussen de 5 en 6 cm. De groei wordt flink belemmerd door de zon, en er is niet zoveel wind in het bos waardoor alles tijd heeft om op te warmen. Het spijt ons dan ook enorm dat we moeten berichten dat het niet gaat lukken. We hadden er ontzettend veel zin in maar het is ons, ondanks de flinke inspanningen van de ijsmeesters niet gelukt om genoeg dikte te krijgen. Voor deze winter is het dus helaas afgelopen.

Over IJsclub Vroomshoop

Check Also

IJsclub winterklaar. 14 december voorverkoop kaarten

Na een aantal weken van voorbereiding, is de ijsclub wederom klaar voor de winter. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.