Het laatste Nieuws

Daverend Forest Hill weer voorbij, op naar Houtdorp 2018

24-06-2018.
Met nog haast nadreunende bassen en gillende gitaren kan de organisatie van Forest Hill terugkijken op een prachtige avond vol muziek, dans, lichteffecten en een waanzinnig publiek. Ook dit jaar was onze ijsbaan hiervoor weer het ultieme decor.

Nu dit geweldige feest weer voorbij is, wordt er door anderen intussen al hard gewerkt aan het volgende spektakel dat zal plaatsvinden op de ijsbaan. De vele vrijwilligers, met de steun van ZorgSaam Twenterand zijn al tijden druk in de weer met de voorbereidingen voor Houtdorp 2018.

       

De biertap, de podia, en het uitgaanspubliek van Vroomshoop en omstreken maken nu plaats voor de creatieve kinderen en prachtige bouwwerken van hout. Elk jaar weer een geweldig initiatief om de kinderen in hun vakantie een leuk programma aan te bieden.
Houtdorp vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie van dinsdag 24 juli t/m donderdag 26 juli.
Voor informatie over Houtdorp kunt u mailen naar Silvia Hollander: shollander@zorgsaamtwenterand.nl, of bezoek de Facebookpagina van Houtdorp Vroomshoop.

Over IJsclub Vroomshoop

Check Also

Oproep aan inwoners van Vroomshoop e.o

31-01-2020 Het water van onze ijsbaan in het zandstuvebos is inmiddels op hoogte. Vanaf volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.