Het laatste Nieuws
?>
Home / foto's / Voorverkoop seizoenkaarten.

Voorverkoop seizoenkaarten.

Het winterseizoen staat weer voor de deur. De ijsbaan is weer gemaaid en loopt nu rustig onder water. Hoogste tijd dus voor onze jaarlijkse kaartverkoop die gehouden zal worden op zaterdag 1 december van 9:00 uur tot 13:00 uur in het verenigingsgebouw op de ijsbaan. U wordt van harte uitgenodigd om een kop koffie te komen drinken en uw kaart voor dit jaar op te halen.

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om online uw seizoenkaart aan te schaffen. Deze manier heeft als voordeel dat u uw kaart gewoon in de brievenbus ontvangt. Erg eenvoudig dus. Klik hier om online te bestellen.

De vooruitzichten zijn niet slecht te noemen voor deze winter, dus laten we hopen op een prachtige winter in navolging van de droge, maar mooie zomer.  Aan ons zal het in ieder geval niet liggen. Ook dit jaar doen we ons uiterste best voor onze leden om, indien mogelijk een prachtige ijsvloer aan te bieden. We zien uit naar uw komst dus hopelijk tot 1 december!

 

Over IJsclub Vroomshoop

Check Also

IJsclub winterklaar. 14 december voorverkoop kaarten

Na een aantal weken van voorbereiding, is de ijsclub wederom klaar voor de winter. De …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: