Het laatste Nieuws
?>
Home / Ijsbaan / Beweeg met IJsbaan Vroomshoop het hele jaar door!

Beweeg met IJsbaan Vroomshoop het hele jaar door!

26-12-2018
Het bestuur van de IJsclub Vroomshoop is, i.s.m. enkele andere partijen druk bezig om de haalbaarheid te toetsen van de aanleg van een zogenoemde combibaan bovenop de huidige ijsbaan. Een combibaan is een geasfalteerde baan waar in de winter enkele centimeters water op gebracht wordt, zodat er zeer snel op geschaatst kan worden. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Met een combibaan kunnen we niet alleen in de winter gebruik maken van de baan, maar het hele jaar door.

Om het jaar in te kunnen vullen met activiteiten, vragen we met name de inwoners van Vroomshoop om ideeën. Ook zoeken we dan vrijwilligers die willen helpen de combibaan levend te houden. Dat kan een vereniging, organisatie of individu zijn die wil sporten of iets wil opzetten, bijvoorbeeld een skeelergroep. Ook andere partijen die interesse hebben in een veilige locatie kunnen zich melden. Denk bijvoorbeeld aan scholen die een sportdag houden of buitengymnastiek, maar ook aan partijen die bijvoorbeeld ouderen willen leren omgaan met een scootmobiel. Er zijn ongetwijfeld nog vele andere dingen te bedenken die we graag willen vernemen. Op deze manier kan er op een veilige locatie gesport worden, of andere activiteiten kunnen worden uitgevoerd.
Hiervoor zoeken we ook vrijwilligers die wat tijd over hebben en zich willen inzetten om dergelijke activiteiten zo nodig in goede banen te leiden.

We verzamelen eerst informatie en gaan dan aan de slag om het gestalte te geven.
Vind je het een leuk idee en voel je je betrokken? Meld je dan aan.
Dit kan via info@ijsbaanvroomshoop.nl of via onze facebookpagina.

Over IJsclub Vroomshoop

Check Also

IJsclub winterklaar. 14 december voorverkoop kaarten

Na een aantal weken van voorbereiding, is de ijsclub wederom klaar voor de winter. De …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: