Het laatste Nieuws

IJsbaan Vroomshoop klaar voor de winter

26-12-2018
Hoewel de winter eigenlijk al begonnen is, was het al wel duidelijk dat het in december niet wat zou worden. Daarom hebben we even gewacht met het laten vollopen van de ijsbaan. De reden hiervoor is dat het vullen en het op peil houden van de ijsbaan per winter haast evenveel elektrische energie kost, als wat een gemiddeld huishouden in een heel jaar verbruikt. Een maand later beginnen levert ons in tijden van een teruglopend ledenbestand, als gevolg van de slechte winters een behoorlijke besparing op. Voorgaande jaren was het helaas niet altijd even duidelijk van tevoren. De berichten voor januari zijn wisselend, dus kunnen we geen risico nemen en zijn we begonnen met vullen. Nu het gewenste niveau bereikt is, zijn we dus officieel klaar voor een winterinval. Laten we het hopen dit jaar na jaren van hopeloze zachte winters hoewel vorig seizoen de potentie wel had, maar dit net te laat kwam. Wie weet…

      

Over IJsclub Vroomshoop

Check Also

Oproep aan inwoners van Vroomshoop e.o

31-01-2020 Het water van onze ijsbaan in het zandstuvebos is inmiddels op hoogte. Vanaf volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.