Het laatste Nieuws

De Rabo Clubkascampagne. Steun ons!

Ook dit jaar wordt de Rabo clubkascampagne weer georganiseerd door Rabobank Noord en west Twente en wij doen mee!
Je kunt ons hierbij steunen door alleen even je stem op ons uit te brengen. Het kost je nog geen 2 minuten, kost niets, maar je zou ons er enorm mee helpen. Wil je ons helpen de ijsbaan in Vroomshoop levendig te houden? Gun ons die 2 minuten van je tijd en stem op IJsclub Vroomshoop. Hieronder lees je exact hoe het werkt.

Klanten van de Rabobank ontvangen een unieke stemcode via de post of e-mail, waarmee je kunt stemmen. Met de persoonlijke stemcode kun je van 19 maart tot en met 7 april op www.clubkascampagne.nl/nwt inloggen en jouw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Elke stem is ons veel waard. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op de IJsclub Vroomshoop.
Alvast hartelijk bedankt voor jouw steun!

Over IJsclub Vroomshoop

Check Also

Oproep aan inwoners van Vroomshoop e.o

31-01-2020 Het water van onze ijsbaan in het zandstuvebos is inmiddels op hoogte. Vanaf volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.