Het laatste Nieuws
Home / ACTIVITEITEN / Sluiting kantine IJsclub Vroomshoop i.v.m. het coronavirus

Sluiting kantine IJsclub Vroomshoop i.v.m. het coronavirus

Vandaag heeft de regering het besluit genomen om alle scholen, horecagelegenheden, sportclubs, ed. per direct te sluiten in verband met het coronavirus. In eerste instantie zal dit duren tot 6 april. Kort gezegd betekent dat, dat er per directe ingang geen nieuwe reserveringen geplaatst kunnen worden aangezien we niet weten tot hoelang dit zal duren, omdat verlenging na 6 april best mogelijk is. Reserveringen na 6 april die reeds gepland staan, blijven voorlopig staan. Zodra we weer nieuwe reserveringen aannemen, zullen we dat hier kenbaar maken.

Over IJsclub Vroomshoop

Check Also

Winter in aantocht!

18-01-2018.  Wie de weerberichten een beetje gevolgd heeft de laatste dagen, zal het zeker niet …

%d bloggers liken dit: