Het laatste Nieuws

Halen we het?

Na de hevige regenval van de afgelopen tijd, hebben we het waterpeil op tijd kunnen verlagen voor de vorst inviel. Nu is het inmiddels zover en is de baan mooi dicht gevroren. Vandaag hebben we opnieuw gepeild en was de ijsdikte op de dikste plaats 6,5 centimeter. Dit is echter maar een gedeelte van de ijsbaan in de bocht. De rest blijft toch duidelijk achter met aan de andere kant een dikte van slechts 5 centimeter. Het groeit overigens nog steeds aan, maar de kans dat de achterstand tot de benodigde 8 centimeter ingelopen wordt, is met de huidige voorspellingen helaas niet zo groot. We blijven er zeker mee bezig, maar het is waarschijnlijk wel wachten op een langere periode van mooi koud vorstweer. Hopelijk valt de vorst na een dipje opnieuw in en hebben we een goede basis om tot de benodigde dikte te komen.

Over IJsclub Vroomshoop

Check Also

IJsclub winterklaar. 14 december voorverkoop kaarten

Na een aantal weken van voorbereiding, is de ijsclub wederom klaar voor de winter. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.