Het laatste Nieuws

Tijdslot reserveren

RESERVERINGSPAGINA.

Alle ijsbanen in de gemeente Twenterand zijn gebonden aan een protocol waaraan we ons zullen moeten houden. Eén daarvan is het werken met tijdsloten en een verplichte aanmelding. Deze aanmelding kan alleen via deze website en is persoonlijk of per gezin. We mogen geen reservering van vriendengroepen accepteren.

Bij het aanmelden dienen wat gegevens ingevuld te worden waarna u een reserveringsmail ontvangt met daarin een QR-code. Bij de ingang van het terrein worden deze gescand. Het is dus noodzakelijk om deze persoonlijke code te tonen om toegelaten te worden. Let op: Iedereen moet een reservering kunnen tonen. Dit is niet leeftijdsgebonden.
Het is dus ook niet mogelijk om zonder reservering alleen even te komen kijken. Omdat publiek in principe volgens de coronaregels niet mag, zullen alle aanmeldingen
als schaatsers worden aangemerkt en geldt de reguliere entreeprijs.

Elk tijdslot met maximaal 75 personen zal 2 uur duren. U kunt zich 1 x per dag aanmelden. Indien er meerdere blokken door dezelfde persoon worden gereserveerd, zullen alle blokken worden geannuleerd en zal de aanmelding ongeldig worden. Indien een blok vol is, kunt u een andere kiezen voor die dag. Elke dag kan er vanaf 20 uur ’s avonds weer gereserveerd worden voor de volgende dag, zolang de ijsbaan geopend blijft. Hieronder vindt u de coronaregels conform protocol en een handleiding voor de reserveringen.

Coronaregels (protocol) IJsbanen Twenterand

Handleiding reserveren

Let op: bij de mail is er een factuur bijgevoegd met een bedrag dat op 0 staat, dit komt omdat we het reserveringssysteem niet gebruiken voor de betalingen. Indien u reserveert, verklaard u op de hoogte te zijn van de tarieven die gehanteerd worden (deze kunt u HIER vinden). Graag gepast betalen bij de kassa i.v.m. de snelle doorstroming.

Klik op een tijdslot hieronder om te reserveren.

 Tijdslot 1 (09:30-11:30)
Tijdslot 2 (12:00-14:00)
Tijdslot 3 (14:30-16:30)
Tijdslot 4 (17:00-19:00)